BAŞER’DEN AK PARTİLİ ESKİ TEŞKİLAT BAŞKANLARINA "VEFA" PLAKETİ

BAŞER’DEN AK PARTİLİ ESKİ TEŞKİLAT BAŞKANLARINA "VEFA" PLAKETİ

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, partisinde  geçmişten bugüne kadar  il  ve merkez ilçe teşkilatları ile il meclislerinde  başkan olarak görev yapan dava arkadaşlarına törenle birer vefa plaketi dağıttı. Ak Parti il başkanı Yusuf Başer’in bu jesti  tüm başkanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.Göreve geldikten sonra  partinin çalışmalarına hız kazandıran Başer,eski teşkilat başkanlarını biraraya getirip partide birlik-beraberlik örneğini sergiledi.

Ak Parti Yozgat il başkanı Yusuf Başer’in organizasyonu ile Hayri İnal konağında düzenlenen plaket törenine Ak Parti eski il başkanlarından Yusuf Bahri Yazarel,Zekeriya Avşar.avukat Yusuf Başer,Fahri Açıkgöz,Harun Lekesiz,Celal Köse ,Çelebi Şahiner,il meclis başkanı İskender Nazlı ve merkez ilçe teşkilat başkanarı katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, plaket töreninde yaptığı açıklamada  Ak Partinin kuruluşundan bu yana hizmetleri olan Başkanları  bir araya getirmek, geçmişten bugüne yapılan  hizmetleri hatırlamak ve bundan sonra vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıya katılan eski Başkanlardan Zekeriya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendini mutlu ve değerli hissettiğini  dile getirdi.

13/04/2021 23:23
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ