AKŞENER ve YAVAŞ’IN KATILACAĞI MİTİNGİMİZE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

AKŞENER ve YAVAŞ’IN KATILACAĞI MİTİNGİMİZE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin il başkanı, İYİ Parti Yozgat il başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile 12 Mayıs 2023 Cuma Günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılacağı büyük mitinge Yozgat Halkını davet ettiler.

İYİ Parti İl Binasında düzenlenen toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Bünyami Katipoğlu, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Demokrat Parti İl Başkanı Hüsamettin Üzümveren ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Demirel katıldı.

Millet İttifakı milletvekillerinin İYİ Parti listesinden seçime gideceklerini belirten ve verimli bir kampanya dönemi geçirdiklerini ifade eden  İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyami Katipoğlu, 12 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek miting için ilgili kurumlarla istişarelerin yapıldığını ve kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Başkan Katipoğlu şöyle konuştu: “ Yakın uzak demeden köy kasaba farketmeksizin 12 Mayıs Cuma günü cumhuriyet meydanında düğün havasında yapacağımız mitingimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”

10/05/2023 04:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ