AKGÜL, ŞAHAN VE SEDEF MİLLETVEKİLİ MAZBATALARINI ALDILAR

AKGÜL, ŞAHAN VE SEDEF MİLLETVEKİLİ MAZBATALARINI ALDILAR

14 Mayıs seçimleri neticesinde Ak panti listesinden milletvekili seçilen Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile MHP’den seçilen Ethem Sedef Yozgat İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldı. Yozgat için çalışacaklarını dile getiren vekiller; asıl seçimin 28 Mayısta gerçekleşeceğini vurguladılar.

14 Mayıs günü gerçekleştirilen seçimlerin ardından milletvekili seçilen ve mazbatasını alan Abdulkadir Akgül, 28 Mayıs için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Asıl seçimlerin 28 Mayıs’ta olacağını dile getiren Akgül bu konuda şunları söyledi :

“Seçim bitmedi. İçinde bulunduğumuz ortamda Türkiyemiz gerçekten çok büyük tehlikeler ile karşı karşıya. Bizim mazbatalarımız ama Pazartesi günü yürürlüğe girecek. Meclis açılsa da yemin töreni olsa da biz 28 Mayıs’a kadar buradayız. Son sürat çalışacağız.Tüm teşkilatlarımız ile sahaya döneceğiz. İnşallah ülkemiz için hayırlı olacak. Çünkü buna Türkiye’nin çok ihtiyacı var.

İl seçim kurulundan Mazbatasını alan AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ise şu ifadeleri kullandı:

“15 Mayıs sabahı tekrar başladığımız seçim çalışmalarına 28 Mayıs’a kadar devam ettireceğiz. 28 Mayıs’tan sonra da Yozgat’a hizmet etmek için çalışacağız. Sadece mevzuat gereği buraya geldik. Mazbatamızı almak zorunda kaldık. Bizim asıl çalışmamız ayın 28’inde olacak. 28’inden sonra Yozgat için hizmet etmeye devam edeceğiz.

Mazbatasını alan  MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ise açıklamasında “ Bugünden itibaren tüm Yozgat’ın milletvekili olarak oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağımıza mazbatayı aldığımız ilk günde söz veriyoruz. Bir önceki dönemde yapmış olduğumuz gayretin, azmin 2, 3 katını göstereceğimize inancım tam. Her şeyde Yozgat diyeceğiz. Yozgat siyasetini hep ön planda tuttum ben. Türkiye’nin daha güçlü olacağına inanıyorum.”dedi

23/05/2023 06:19
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ