AKDAĞMADENİ BELEDİYESİNDE 2. NEZİH YALÇIN DÖNEMİ

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİNDE 2. NEZİH YALÇIN DÖNEMİ

Yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında olan Akdağmadeni'nde  Mevcut Belediye Başkanı  Uzm.Dr.Nezih Yalçın 31 Martta da seçmenlerin desteğiyle başkanlığa yeniden seçildi.

Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Akdağmadeni’nde cadde ve sokaklara akın eden  vatandaşlar 100. Yıl Meydanında toplanarak Başkan Yalçın'ın konuşmasını heyecanla bekledi.

Seçim  kutlaması için saat 21.45'te alana gelen Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih Yalçın  konuşmasında  tüm Akdağmadeni halkına teşekkür etti. Yalçın şunları söyledi :

''2 aydır seçim meydanlarında çalışıyoruz. 31 Mart itibariyle girdiğimiz seçimlerde milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip eden Allah’a şükürler olsun. Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimize Salat-ü Selam olsun.

40 yıllık ömrümde her daim dualarını aldığım, saygıdeğer babacığım ve anacığıma teşekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum. Mevla ömürlerini uzun ve bereketli eylesin.Bu süreçte evlatlarımın yükünü tek başına omuzlayan, sahalarda kadın kollarımızla birlikte canla başla çalışan sevgili eşime; Geceleri babasını beklerken uyuya kalan, ´´kurt balası kurt olur´´ sözünde olduğu gibi babası için çalışıp dualar eden yavrularıma; Beni öz evlatlarından ayırt etmeden her yüküme omuz veren saygıdeğer kayın pederim ve kayın valideme;Her zaman kendileriyle gurur duyduğum, babamın 8 kuzusu, benim canım kadar değerli ağabeylerime, ablalarıma, bacılarıma ve kardeşlerim kadar kıymetli eşlerine;Duaları ve nasihatleri her daim yolumu aydınlatan, yola çıkarken ellerini öpüp hayır dualarını aldığım, Akdağmadeni’mizin manevi kutupları hocalarıma, kuran kursları ve ilim meclislerinin hoca ve talebelerine;Beni evlatları yerine bağrına basan, dularını eksik etmeyen, en kıymetli varlıkları evlatlarını vatana kurban veren Şehit Ailelerimize;

Yaptığımız hizmetleri takdir ederek, bizleri yeniden aday olarak gösteren, Bilge Liderimiz, Türken Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendi’ye;

Bizler 5 yıl boyunca bu millete ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet ettik. Emeğimizin karşılığını veren, bizleri er meydanında yalnız bırakmayan, sandıkları patlatarak ilçemizin 11 mahallesinin tamamında bizleri birinci parti yapan herkese;Canı gönülden TEŞEKKÜR EDİYORUM”

02/04/2024 04:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ