AK PARTİLİ YOZGATLI GENÇLERDEN YUSUF İBİŞ’E YOĞUN İLGİ

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş’in Yozgat ziyareti büyük ilgi gördü.Ak Partinin Yozgat ve ilçe gençlik kollarına mensup yüzlerce Yozgatlı genç ,genel başkanları Yusuf İbiş’i bağrına bastı.Hemşehrimiz Yusuf İbiş,partisinin kent merkezindeki Rıza Kayaalp spor salonunda düzenlediği “Gençlik Sofrası” iftar programında teşkilat mensubu gençlerle bir araya geldi.İbiş,iftardan sonra salonu dolduran partili gençlere hitaben yaptığı konuşmada buradaki iftar proğramının kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade etti.Konuşması sık sık alkışlarla kesilen hemşehrimiz Yusuf İbiş, Ak Parti gençlik kolları teşkilatının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları da anlattı.
Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde başlayan teşkilat yolculuğunun Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine uzandığını hatırlatan Yusuf İbiş, bu süreci kendisi için büyük bir onur olarak gördüğünü dile getirdi.
Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği öneme de dikkat çeken İbiş, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlarının 81 il ve 922 ilçede aktif şekilde Ramazan ayı boyunca sahada olduklarını belirterek Yozgat’ta gerçekleştirilen iftar proğramının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını vurgulayarak, “Kendi evimizde ilk iftarımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.İbiş,Yozgatta şahsına gösterilen büyük ilgiden mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.
Ak Parti Yozgat İl Gençlik Kollarının düzenlediği iftar proğramına Ak Partili gençlerin yanı sıra Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Ünal ,Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Mücahit Çelik ile ilçe belediye başkanları da katıldı..









