AK PARTİDE KONGRE GİBİ  BAŞKAN ADAYLARINI TANITIM TÖRENİ

AK PARTİDE KONGRE GİBİ BAŞKAN ADAYLARINI TANITIM TÖRENİ

Yozgatın bütün ilçe ve beldelerinde Belediye  ve İl genel meclisi seçimlerine katılacak olan  Ak Parti Yozgat il Başkanlığı, Rıza Kayaalp spor salonunda düzenlediği bir törenle 31 Mart seçiminde yarışacak 36 Belediye başkan adayını tanıttı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Ak Parti eski Yozgat milletvekili ve genel merkez seçim işleri başkan yardımcısı Yusuf Başer ,AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altundaş, Milletvekili adaylarından İskender Minar,parti yönetimi, İlçe belediye başkan adayları ve teşkilat başkanları ile salonu dolduran yüzlerce partilinin katıldığı aday tanıtım toplantısı yoğun ilgiyle izlendi.Yaklaşık 2,5 saat süren Ak Parti Yozgat Belediye başkan adayları tanıtım toplantısı Ak Partinin kongreleri gibi  canlı ve  coşkulu geçti. Adayların tanıtımı ise Ak Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu tarafından gerçekleştirildi

Ak Parti Yozgat il,ilçe ve belde başkanlarının tanıtım toplantısında ilk konuşmayı İl Başkanı Çelebi Altundaş yaptı.

Tüm adaylara 30 Marta kadar devam edecek yarışta başarılar dileyen İl Başkanı Altundaş, şunları söyledi :

“Reisimizin önderliğinde daha birçok konu ve alanda sizlere hizmet vereceğiz. Karar siz kıymetli hemşehrilerimizin. Adaylarımızı belirlerken çok hassas bir tespit sürecinden geçtik. Bütün belediye başkanlarımıza ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. 14 ilçe ve 22 beldede ak parti bayrağını dalgalandıracağız’’

İl başkanından sonra alkışlarla kürsüye gelen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse Yozgatta 1 Nisanda yeni bir hizmet döneminin başlangıcı olacağını  ve önümüzdeki dönem Yozgata daha çok hizmet vereceklerini belirterek seçim vaadlerine ilişkin projelerini de 10 gün sonra proje tanıtım toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağını söyledi.Ak Parti Yozgat Belediye başkan adayı Celal Köse konuşmasında özetle şunları söyledi

‘’ Bugün burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Bizler kimsenin cesaret edemediği işler yaptık. Büyük cami projemizi yaptık, yurt caddesi ve eski pazar mahallesi projelerimizi yaptık. Allah nasip eder, milletimiz bize teveccüh gösterirse 1 Nisan’da daha çok iş yapacağız. Göreve başladığımızda  bize  Alt yapı işlerine girmeyin dediler.Biz sağlığımızı, Yozgat’ımızı düşünüyoruz dedik, bismillah dedik başladık. Yeni dönemde de devam edeceğiz. Yüzde 70 seviyesindeyiz alt yapıda çok şükür.Yozgatta asfaltsız yol bırakmayacağız Dekoratif lambalar ile ışıklandırmalara devam edeceğiz. Bütün mahallelerimizde kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız’’

Ak Parti Yozgat milletvekili Süleyman Şahan ise tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada göreve başladıktan sonra Yozgatlıya gece gündüz çalışma sözünü verdiklerini ve Abdulkadir Akgül ile sözlerini tuttuklarını belirterek özetle şöyle konuştu :

“Bugün burada birbirinden kıymetli belediye başkan adaylarımız ve teşkilatımızla sizlerin karşısındayız. Cumhurbaşkanımıza belediyeleri hediye etmeye hazır mıyız?  Gece durmadan gündüz yorulmadan Yozgat için, belde ve belediyelerimiz için çalışacağız diye söz verdik. Bizler sözümü tuttuk. Belediye başkan adaylarımız ile  22 belde başkan adayımızı siz değerli Yozgatlılara ve Yozgat teşkilatlarımıza emanet ediyorum”

Milletvekili Süleyman Şahan’dan sonra kürsüye davet edilen Ak Parti Yozgat milletvekili ve TESKOMB  genel başkanı Abdulkadir Akgül şiir üslubunda yaptığı konuşmasında Yozgatın Cumhurun sarsılmaz kalesi ve Ak Partinin de yuvası olduğunu  ve Türkiyenin yeni yüzyılına emin adımlarla ilerleyeceğini belirterek “ I Nisan sabahı zafer yine Yozgatlının olacaktır”dedi. Akgül konuşmasının başında şunları söyledi :

‘’Yozgat, Cumhurun sarsılmaz kalesidir. AK Parti Yozgatlının yuvasıdır. Cumhurbaşkanımız Yozgatlının gönlündedir.Bütün ilçelerimizi çok özledik. Emanetlerimizi geri alacağız. AK Parti belediyeciliği ile son sürat ilerleyeceğiz. Yarınlarımızın umudu AK gençler, gençlerimiz hazır mısınız? Yeni bir zafer yazmaya var mısınız? Başkan adaylarımız sizlere emanet. Ben ve milletvekili arkadaşım hep yanınızda olacağız. Yozgat’ın kale oluşunu düşürmeyeceğiz, hep beraber yan yana olacağız’’

Yozgat milletvekili Akgül partililerince beğeniyle izlenen konuşmasının devamında “Bizler eser ve hizmetleriyle gurur duyan, kısır siyasi çekişmeler yerine yine eser ve hizmet konuşan, projelerle milletinin karşısına çıkan AK Parti’yiz.Bizlerin hamaset yapmasına,Rakiplerine karşı bel altı tutumlar sergilemesine,

Algı, yalan ve iftiralarla seçmenimizi yanıltmamıza gerek yoktur.

Çünkü bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarının sözü senettir.

Çünkü AK Parti demek eser ve hizmet üretmek demektir.

 Bunu Türkiye bilir, Yozgat bilir,Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.” İfadelerini kullandı.

31 Mart seçiminde Yozgatın merkez ve ilçelerinde Ak Partiyi birinci parti çıkararak gönül belediyeciliğini Bozok yaylasında hakim kılacaklarını bildiren Milletvekil Akgül konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi :

“Bu seçim sürecinde  Dava şuuru ile adaylarımıza sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu.

Bugünden sonra durmayacağız, yorulmayacağız birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir zafer yazacağız.

Buradan aday adaylarımıza da seslenmek istiyorum.Her biriniz adaylık sürecinde yoğun çaba sarf ettiniz.Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına inanan bireyler olarak hizmet için bende varım dediniz.

Hepinizin bu göreve layık olduğuna yürekten inanıyorum. Sizlerin varlığı bizleri güçlü kılıyor.

Lakin sizlerin de bundan sonraki süreç için desteğiniz çok önemli.

Bu makamlar hepimiz için gelip geçici, önemli olan Halka hizmet, Hakka hizmet düsturuyla yol yürümek.Bu Davanın sahibi yine sizlersiniz.Yarınlar yine hepimizin olacak.

Bu zorlu yarışta sizleri de adaylarımızın yanında görmek bizleri daha güçlü kılacaktır. 

Sahada hep birlikte mücadele edeceğiz.

İnşallah Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’mizi yine merkez ve ilçelerimizde 1. Parti çıkararak Gönül Belediyeciliğini Bozok Yaylasında hakim kılacağız.”

Törende son konuşmayı yapan Ak Parti grup başkanvekili M.Emin Akbaşoğlu ise  tüm teşkilatların seçim öncesinde gece gündüz çalışmasını gerektirdiğini  hatırlatarak Ak Partinin 31 Mart seçimlerinde yeni bir zafer elde edeceğini ifade etti.

11/02/2024 10:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ