AK PARTİ YOZGAT’TA İLÇE KONGRE TAKVİMİNİ HAZIRLIYOR

AK PARTİ YOZGAT’TA İLÇE KONGRE TAKVİMİNİ HAZIRLIYOR

Ak Parti  İl Başkanlığının Yozgatta kongre sürecine Ekim ayından itibaren start vereceği açıklandı.Ak Parti Yozgat il başkanı Çelebi Dursun,Yozgatta ilçe kongre takvimine Ekimde başlanacağını bildirdi.

 AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Yozgat Koordinatörü Kemal Oğuz Kıdıl’ın da katılımı ile Yozat kongrelerine ilişkin bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yozgat Çamlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya; AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, Belediye Başkanı Celal Köse ve ilçe başkanları katıldı.Toplantıda; İl Başkanı Çelebi Dursun ve ilçe başkanlarının görüş ve önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada teşkilat olarak boş durmadıklarını, kongre için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, Ekim ayında başlayacak olan kongre sürecinde korona salgını tedbirleri kapsamında Genel Merkezleri tarafından belirlenen 21 kurallık yönerge ile ilçe kongrelerini uygun alanlarda yaparak sağlıklı bir şekilde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Dursun açıklamasında şunları söyledi :

 “Öncelikle, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Yozgat Koordinatörümüz Sayın Kemal Oğuz Kıdıl’a toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Koordinatörümüz teşkilatımızı ziyaret ederek; üyelerimizle bir araya geldi. Bugünde ilçe başkanlarımızla düzenlenen toplantıya katılarak Ekim ayında yapılacak olan ilçe kongrelerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Teşkilat çalışmalarımıza dair bilgileri paylaştık. İlçe Kongrelerimize inşallah Ekim ayında başlayacağız ve aynı ay içerisinde tamamlamış olacağız. Kongrelerimizi AK Parti’ye ve Yozgat’ımıza yakışır bir şekilde ilk günkü heyecanla, aynı aşk ve şevkle adeta bir şölen havasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

27/08/2020 21:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ