AK PARTİ YOZGAT İL GENÇLİK KOLLARINDAN ‘SORGUN‘ PROĞRAMI

AK PARTİ YOZGAT İL GENÇLİK KOLLARINDAN ‘SORGUN‘ PROĞRAMI

AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları tarafından Sorgun İlçesi Aydınlık Evler Mahallesinde ‘Mahalle bizim gençlik bizim’ programı düzenlendi.

Sorgunlu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa Ak Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir Sorgun TÜGVA İlçe Temsilcisi Ahmet Eren katıldı.

Başkan Taşdemir, ‘Mahalle Bizim Gençlik bizim’ programı çerçevesinde Yozgat’ın değişik mahallelerinde bu etkinliğin devam edeceğini söyledi.

Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Taşdemir; ‘‘Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Üstadın dediği gibi bir gençlik ‘Zaman bendedir ve mekân bana aittir’ şuurunda bir gençlik damarlarındaki asil kanın farkında olan, hakimiyetin Hakk’ta olduğunu bilen, vatan bilincini her daim taşıyarak, düşünmeden öne atlayarak ben varım diyen bir gençlik. Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Önümüzde ki günlerde bu programımızı Yozgat’ın diğer mahallelerinde de yapacağız bütün gençlerimizi bu güzel programımıza bekliyorum.’’ dedi.

13/09/2021 21:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ