AK PARTİ YOZGAT HEYETİ , ERDOĞAN’I PÜR DİKKAT İZLEDİ

AK PARTİ YOZGAT HEYETİ , ERDOĞAN’I PÜR DİKKAT İZLEDİ

Ak Parti genel merkezince  düzenlenen olağan  genişletilmiş il başkanları toplantısı koronavirüs  önlemleri nedeniyle telekonferans yöntemiyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Yozgat’tan İl Başkanı Çelebi Dursun, Belediye başkanı Celal Köse ,İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek  katıldı. Ak Parti lideri R.Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dikkatle dinleyen Yozgat ekibi toplantının son bölümünde Yozgatta sürdürülen parti  çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanını bilgilendirdiler.Yozgat il başkanı Çelebi Dursun,Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından feyz aldıklarını ve toplantının oldukca yararlı geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti lideri  Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada ise gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "En küçük ihmal salgının yeniden hortlamasına neden olabilir."diyen  Erdoğan, İzmir'deki camilere yönelik alçak saldırıya da tepki göstererek, "İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor" dedi.

CHP'nin ve yeni kurulan partilerin IMF çığırtkanlığı yaptığını ileri süren  Erdoğan, "IMF Başkanına 'Siz bize siyasi noktada rol biçemezsiniz.' dedim. Bunu şuan bir parti kurmuş zat da bilir" şeklinde konuştu. Erdoğan,bu konuda   "CHP'nin IMF sevdasının gerisinde Türkiye'yi geçmişteki siyasi ve ekonomik teslimiyet devrine döndürme özlemi vardır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında koronavirüs sürecine ilişkin şunları söyledi :
“Ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınını hamdolsun büyük ölçüde kontrol altına aldık. Normalleşme çalışmamız da işlemeye başladı. Sosyal alanlarla ilgili kararımızı bayram sonrası vereceğiz. Genel sağlık sigortamızın kapsayıcılığından dolayı hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik.

Veriler düşmeye devam ettikçe normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Dünyada birçok ülkede görülen üzücü görüntüler Türkiye'de yaşanmadı. Süreç başarılı olarak yönetildi.”

22/05/2020 19:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ