AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAŞER, YOZGAT’TA SIKÇA HALKIN ARASINDA

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAŞER, YOZGAT’TA SIKÇA HALKIN ARASINDA

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, TBMM’deki çalışmalarının ardından her fırsatta geldiği Yozgat’ta hemşehrileriyle dertleşiyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın başkentteki işlerinin yoğunluğu nedeniyle AK Parti’nin tek Yozgat vekili konumunda olan Milletvekili Başer, vatandaşlarla kurduğu samimi ve içten diyaloglarla da takdir topluyor. 

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’ın sorunlarının çözümüne yönelik yaptığı çalışmaların yanı sıra meclis ve parti çalışmaları dışında hemen hemen her hafta sonu Yozgat’a gelerek esnaf, düğün, cenaze ve sivil toplum örgüt ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Başer, önceki günde kent merkezinde partili üyeler ile birlikte bir dizi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yozgatlı esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Başer ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı işler diledi.

Yozgat’ta yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Milletvekili Başer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyorum. Yozgat’ımız ilçelerimizle bir bütündür. İlimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yatırım ve hizmetlerin gelmesi noktasında gerek ilgili bakanlıklarımız gerekse bürokrasi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  

Amacımız ilimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmeti sunmaktır.  Bunun gayreti içerisindeyim. Her fırsatta olduğu gibi önceki gün de ilimiz esnafını ziyaret ettim.  

Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntı elbette ülkemizde de kısmen yaşansa da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi tecrübesi ve öngörüsü, dirayetli liderliği ile inşallah en kısa sürede bu sıkıntının üstesinden de gelinecektir.  Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Muhalefet her ne kadar yapılan yatırımları görmezden gelse de; sadece Yozgat’ımızda değil ülkemizin dört bir tarafından yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 2023 seçimlerinde de Cumhur İttifakı ile bu yatırımlar artarak devam edecektir. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza AK Parti’ye güveni tamdır”

 
14/01/2023 00:07
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ