AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKGÜL, YOZGAT'IN AK GENÇLERİNİ ANKARADA AĞIRLADI

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da iştirak edeceği İstanbul’daki Gençlik Festivali’ne doğru yola çıkarken, mola verdiği Başkentte Yozgat milletvekili Abdulkadir Akgül ile buluştu, Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, heyecan dolu yolculuk öncesi gençleri ağırlayarak hem moral verdi, hem de güçlü bir destek mesajı iletti.
AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit İbrahim Çelik önderliğindeki yaklaşık 300 kişilik grup, Akgül’ün ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çelik, bu konuda “Bu sadece bir karşılama değildi; Sayın vekilimizin gençliğe duyduğu güvenin ve desteğin anlamlı bir göstergesiydi”dedi
Ankarada biraraya geldiği gençlerle sohbet eden ve destek mesajları paylaşan Akgül, gençlerin taşıdığı vizyon ve enerjinin Türkiye’nin geleceği için taşıdığı öneme dikkat çekti. “Gençler bu ülkenin teminatıdır. Onların yanında olmak, onları dinlemek ve desteklemek bizim asli görevimiz,” diyen Akgül, gençliğe olan desteğini yineledi.
Akgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün burada gençlerimizin heyecanına ortak olmak benim için gurur verici. Onlar sadece bir festival yolculuğuna çıkmıyor; aynı zamanda bu ülkenin yarınlarını inşa edecek adımlar atıyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği kıymet bizler için ilham kaynağıdır. Ben de gençlerimizin yanında olmaya, onların sesine kulak vermeye ve her şartta destek sunmaya devam edeceğim.”
Gençlik Festivaline katılmak üzere İstanbul’a doğru yola çıkan teşkilat üyeleri, bu anlamlı karşılamayla moral bulurken; Ankara’da yaşanan bu sıcak buluşma, sadece bir uğurlama değil, aynı zamanda güçlü bir birliktelik mesajı niteliği taşıdı.