AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKGÜL’DEN YOZGATLILLARA TEŞEKKÜR MESAJI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKGÜL’DEN YOZGATLILLARA TEŞEKKÜR MESAJI

TESKOMB Genel Başkanı ve Ak Parti  Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, 14 Mayıs seçimleri sonucunda kazananın Türkiye olduğunu söyledi. Akgül, Yozgatlıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve güvenlerini ülke genelinde ilk 5’e girerek gösterdiğini dile getirdi.

Milletvekili Akgül , 14 Mayıs 2023 seçiminin ardından bir teşekkür mesajı yayınladıı. Akgül konuya ilişkin özetle şunları söyledi :

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, "Türkiye Yüzyılı için; Doğru Zaman, Doğru Adam" parolasıyla çıktığımız kutlu yolda milletimizin yine büyük bir teveccühünü alarak başarılı bir seçim dönemini daha tamamladık. İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimiz,ana kademede görev alan mahalle başkanlarımız, sandık müşahitlerimiz ve muhtarlarımız; 14 Mayıs seçim sürecinde özverili ve fedakar çalışmaları için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı Yozgat'ımız da rekor bir oyla destekleyen, AK Parti'mizi yine birinci parti olarak Meclis'e gönderen değerli hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Yozgat'ımız için daha çok çalışacağız, daha çok hizmet üreteceğiz. Dün olduğu gibi bugün de Yozgat ortak paydasında birlikte olmaya devam edeceğiz. Gazi Meclis'imiz TBMM'de hemşerilerimize layık olmayı sürdüreceğiz."

17/05/2023 01:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ