AK PARTİ HEYETİNDEN VALİ ÖZKANA BİRLİKTE ZİYARET

AK PARTİ HEYETİNDEN VALİ ÖZKANA BİRLİKTE ZİYARET

Bir süredenberi Yozgatta bulunan Ak Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan 31 Martta seçim kazanan Ak Partili ilçe ve belde Belediye başkanlarını ziyaret ettikten sonra ilçe başkanları ile 31 Mart seçim sonuçlarının değerlendirildiği bir toplantıya katıldı. Ak Parti Yozgat milletvekilleri ziyaret ve parti içi istişare toplantısının ardından Yozgat Valisi M.Ali Özkan’la da bir görüşme yaptılar.

Beraberindeki teşkilat başkanlarıyla  birlikte Yozgat Valisi M.Ali Özkanı makamında ziyaret eden Ak Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan görüşme esnasında Yozgata ilişkin meseleleri ele alıp konuştular.

Valilik makamında yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, Yozgat’ın kalkınması ve gelişmesi için yapılacak çalışmaların önemine vurgu yapıldı.Milletvekilleri Akgül ve Şahan ise Yozgat’ın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm odaklı çalışmalara destek verdiklerini ifade etti. Bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan kalkınması için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini belirten milletvekilleri, Yozgat bürokrasisi ile daima  işbirliği içinde olacaklarını dile getirdiler.

Vali Özkan da görüşme sonunda milletvekilleri ve  teşkilat başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

04/05/2024 08:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ