AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TAŞDEMİRDEN 28 MAYIS AÇIKLAMASI

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TAŞDEMİRDEN 28 MAYIS AÇIKLAMASI

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir, demokrasinin sandıkta başlayıp sandıkta tecelli edeceğini söyledi. Taşdemir, yaptığı açıklamada 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek "Mecliste, halkın teveccühüne mazhar olmayarak giren tüm ittifak ortaklarına karşı sistemimizi koruyabilmek için 28 Mayıs seçimleri hayati bir önem taşımaktadır. Zillet ittifakının başkanlarının da ifadesiyle başkanlığı kurtarabilmeleri onlar için olağanüstü önemlidir. Başkanlık makamını ele geçirmeleri halinde kendilerine göre sistemi dengeleyecek fakat aslında yıkımına zemin hazırlayacaklardır." dedi.

Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı: Bu seçim dönemi, maalesef büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı diğer seçim dönemleri gibi olamadı. Tüm ülkemizi, devletimizin tüm imkânlarını ve hükümetimizin tüm gücünü büyük bir yardım ve dayanışma seferberliğine yönlendirdik. Hamdolsun, vatandaşlarımıza “devletimiz burada, yanımızda” dedirtebilmenin, onlara güvence olabilmenin, gözlerini yaşlı, gönüllerini kırık bırakmamanın uğraşını verdik.

Seçim süreci yaklaşırken muhalefet, sadece depremzedeler üzerinden algı oluşturmaya çalışmakla kalmamış, terör örgütü destekçilerine de “Sana Söz” diyerek liderlerini cezaevinden çıkarma ve onlarla ittifak vaatleri vermeye başlamıştır. Yani sadece depremzedelerin boynunu bükük bırakmamışlar, şehit yakınlarını da hüzne boğmuşlardır.”

26/05/2023 05:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ