ZEYNEP NURDOĞDU’NUN EN MUTLU GÜNÜ..BİRİCİK OĞLUNU EVLENDİRDİ

ZEYNEP NURDOĞDU’NUN EN MUTLU GÜNÜ..BİRİCİK OĞLUNU EVLENDİRDİ

Yozgat’ın tanınmış ailelerinden Nurdoğdu ailesinin hayırseveri Zeynep Nurdoğdu Kılınçarslan biricik oğlu Asım’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı..Merhum Mazhar Kılınçarslan ve Zeynep Nurdoğdu Kılıçarslan’ın oğlu ‘Asım’ ile Mersinli Nihal ve Yusuf Feneraydın’ın kızı ‘Nisa’ için  Yozgat’ta  dillere destan düğün töreni düzenlendi.

Genç işadamı Asım Kılıçarslan ile öğretmen Nisa Feneraydın’ın nikahlarının da kıyıldığı ilk düğün töreni hafta sonu Yozgat Çamlık otelinde gerçekleştirildi.Nurdoğdu ve Kılıçarslan aile fertlerinin biraraya geldiği yemekli düğün törenine başta Belediye Başkanı Celal Köse olmak üzere kentin sayılı eşrafları ve seçkin davetliler katıldı.Düğünden günler önce İzmir’den Yozgata gelen Zeynep Nurdoğdu’nun kardeşi işadamı Bekir Nurdoğdu  törenlerin her aşamasıyla ilgili olarak yakından ilgilenip  damadın merhum babası Mazhar Kılıçarslan’ın yokluğunu hissettirmedi.

Yozgat Çamlığının  serin bir akşamında  otelinin bahçesinde düzenlenen törende  öncelikle podyuma çıkan ‘Nisa ve Asım’ çifti,yaptıkları düğün danslarıyla konuklları büyüdülediler.Ardından genç çiftlerin resmi nikahları kıyıldı.Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse tanıkların ve davetlilerin huzurunda Nisa ve Asım Kılınçarslan’ın nikahlarını kıyıp “mutlu ve hayırlı olmaları“temennisiyle evlilik cüzdanlarını geline verdi.

Nikah töreninden sonra sahneye çıkan özellikle genç davetliler ile gelinin ve damadın arkadaşları orkestra eşliğinde gece boyunca oynayarak doyasıya eğlendiler.Törende düğün pastasını da genç çiftler birlikte kestiler.Baştan sona ilgiyle izlenen ,oldukca renkli ve hareketli geçen düğün töreni gecenin geç saatine kadar sürdü.

Düğün bitiminde ise Kılıçarslan ve Feneraydın aileleri mensupları düğünün anısına topluca hatıra resmi çektirdiler. Zeynep Nurdoğdu Kılıçarslan ve Bekir Nurdoğdu,düğünlerine gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Yozgattaki düğünün ardından Kına töreni ise  kız ailesinin bulunduğu Mersinde 10 Ağustos salı akşamı gerçekleştirildi.Kına töreni de ilgiyle izlendi . Genç çiftlerin  2.düğünleri ise yine Mersinde  13 Ağustos Cuma akşamı yapılacak..

YOZGAT Gazetesi olarak her iki aileyi tebrik ederken Nisa ve Aydın çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

10/08/2021 23:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ