MERMERTAŞ VE DEMİR AİLELERİNİN MUTLULUK GECESİ

MERMERTAŞ VE DEMİR AİLELERİNİN MUTLULUK GECESİ

Yozgat kent merkezinde yayınlanmakta olan Yeni UFUK gazetesinin sahiplerinden Cemil Mermertaş ve eşi Özlem Mermertaş'ın oğulları İbrahim Mert Mermertaş, Sibel ve Çınar Demir çiftinin kızı Hacer Demir ile hayatlarını birleştirdi. Büyük ilgi gören düğün töreni, Yozgat İnci Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Genç çiftlerin nikahını Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse kıyarken, nikah şahitliğini ise Yeni Ufuk gazetesi ortağı Ferhat Özer, Mehmet Ali Mermertaş ve İhsan Yiğen yaptı.

Düğün törenine Mermertaş ve Demir ailelerinin yanı sıra, şehrin önemli isimleri de katıldı. Belediye Başkanı Celal Köse, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Yozgat Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Başkanı ve Yozgat Gazetesi sahibi Osman Hakan Kiracı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Anadolu Ajansı Yozgat Büro Müdürü Ömer Ertuğrul, İhlas Haber Ajansı Yozgat Temsilcisi Bahadır Gökgül, Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Yozgat Emlakçılar Odası Başkanı Asım Çelikel, ilde görev yapan gazeteciler, esnaflar ve yüzlerce  davetli katıldı.

Gece geç saatlere kadar coşkuyla devam eden düğünde davetliler müzik eşliğinde oyun oynayıp halaylar çekerek Hacer ve İbrahim Mermertaşın mutluluğuna ortak oldular

Belediye Başkanı Celal Köse, nikah töreninde yaptığı konuşmada genç çifte bir ömür mutluluk dileğinde bulunarak düğün sahiplerini de tebrik etti.

YOZGAT GAZETESİ  olarak biz de Mermertaş ve Demir aielelerini tebrik eder, Hacer ve İbrahim çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

22/08/2023 04:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ