‘KARAKOÇ’ ve ‘SARIKAYA’ AİLELERİNİN EN MUTLU GECELERİ

‘KARAKOÇ’ ve ‘SARIKAYA’ AİLELERİNİN EN MUTLU GECELERİ

Yozgat’ın tanınmış ailelerinden ‘Karakoç’ ve ‘Sarıkaya ‘aileleri Senanur ve Ahmet’in mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.Fadime  ve Mehmet Karakoç’un kızı Senanur ile Melahat ve Mehmet Sarıkayanın oğlu Ahmet, yoğun ilginin yaşadığı dillere destan düğünle hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler.Genç çiftlerin nikahını Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse kıydı.

Emekli matbaacı ve TFF Yozgat eski il temsilcisi Mehmet Karakoç,Kına ve Düğün törenlerine gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.Karakoç,”Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

Senanur Karakoç ( Sarıkaya ) ile Ahmet Sarıkaya çiftinin gerek Kına ve gerekse Düğün törenleri büyük ilgi gördü. Kına törenine davet edilen katılımcılar 4 Eylül cumartesi günü Mehmet Karakoç’un ikamet ettiği apartmanın bahçesine sığmazken  5 Eylül  Pazar gecesi Yimpaş AVM salonunda düzenlenen Düğün töreninde yoğun davetli kalabalığı nedeniyle izdiham yaşandı ve bazı davetliler de ayakta kaldı.

Genç çiftlerin Kına ve Düğün törenleri oldukca coşkulu ve renkli geçti.Törenlere  katılan genç davetliler ise her iki törende orkestra eşliğinde dans edip halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin ‘mutlu ve hayırlı olması “dilekleriyle  nikahlarını kıydığı Senanur ve Ahmet Sarıkaya’nın nikah şahitliklerini ise Ak Parti eski milletvekili Osman Coşkun,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı.Mali müşavir Fahrettin Canpolat,İbrahim İçöz ve Didem-Selahattin Batur  çifti yaptı.Nikah cüzdanı nikah şahıidi Osman Coşkun tarafından geline verildi.Düğün pastasını ise Senanur ve Ahmet çifti birlikte  kesti..Karakoç ve Sarıkaya ailelerinin görkemli düğünü gece geç saatlere kadar sürdü.

YOZGAT Gazetesi olarak Karakoç ve Sarıkaya ailelerini içtenlikle tebrik ederken Senanur ve Ahmet Sarıkaya  çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

07/09/2021 01:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ