KARAKOÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ..GÜLSÜM  DE GELİN OLDU

KARAKOÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ..GÜLSÜM DE GELİN OLDU

Yozgat’ın matbaacılık sektörünün duayenlerinden Mehmet Karakoç ile eşi Fadime Karakoç, kızları Gülsümün de mürüvvetini gördüler. Polis memuresi Gülsüm Karakoç, İstanbul Bakırköy Emniyetinde görev yapmakta olan komser muavini Murat Yıldırım ile hayatını birleştirdi.Nikahları geçen hafta İstanbul Ataköy evlendirme dairesinde  kıyılan Gülsüm Karakoç ve Murat Yıldırım çiftinin düğün töreni Yozgat şahin tepesi düğün salonunda bu hafta sonunda yapıldı.

Genç çiftlerin düğün töreni büyük ilgi gördü.Oldukca eğlenceli ve renkli geçen düğün törenine Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı,Demokrat Parti genel başkan yardımcısı Nuri Efe,Ak Parti Yozgat il başkan yardımcısı ve İlim Yayma Cemiyeti Yozgat şube başkanı Nurullah Nurdoğan,DP Yozgat il başkanı Hüsamettin Üzümveren,Deva Partisi Yozgat  il başkan vekili   Faruk Turan Çiftçi,Ankaradan gelen hemşehrimiz mali müşavir Fahrettin Canpolat ,bazı STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.Gece saat 23’e kadar süren düğünde genç davetliler ise orkestra eşliğinde oynayarak doyasıya eğlendiler.

Düğün sahiplerinden Fadime- Mehmet Karakoç ile Serpil Mikail Yıldırım çiftleri ,düğüne katılımları nedeniyle davetlilere teşekkürlerini ifade ettiler.

Gülsüm ve Murat çifti, aileleriyle birlikte damadın memleketinde yapılacak son düğün töreni için Adıyamana hareket ettiler.

Karakoç ve Yıldırım ailelerini tebrik eder, Gülsüm ve Murat çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz..

03/10/2022 00:30
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ