HEMŞEHRİMİZ İŞ İNSANI KAZIM EKİNCİ ve AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

HEMŞEHRİMİZ İŞ İNSANI KAZIM EKİNCİ ve AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Hemşehrimiz iş insanı,İstanbul Ticaret Odası meclis üyesi ve İstanbul Yozgatlılar Platformu başkanı Kazım Ekinci oğlu Alpaslan’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.Alpaslan Ekinci  hayatını  İstanbul Üsküdarda düzenlenen görkemli bir tören sonunda Gülsena hanımla birleştirerek dünya evine girdi.Genç çiftlerin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı.Başkan Türkmen gençlere evlilik cüzdanını verirken ömür boyu mutluluklar diledi.

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Kazım Ekinci düğün sonrası basına yaptığı açıklamada düğünlerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi :

“Oğlum Alpaslan Ayhan Ekinci ile gelinim Gülsena Ekinci’nin törene bizzat katılarak nikahı kıyan Üsküdar belediye Başkanı değerli Dostum sayın Hilmi Türkmen’e, bu zor ve sıkıntılı bir günde gerek il dışından ve İstanbul’dan gelerek bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olan tüm dost ve arkadaşlarıma ve akrabalarına sonsuz teşekkür ediyorum. Ellerinde olmayan sebepler nedeniyle fiziki olarak yanımızda olmasa da kalpleri ve iyi dilekleri ile bizimle olan dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim evlatlarıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.İyi ki sizin gibi güzel dostlarım var. Varolun sağlık sıhhat huzur diliyorum”

Yozgat gazetesi,Allah’tan tamamına erdirmesi temennisiyle genç çiftlere yaşam boyu saadetler diler..

 

04/09/2020 20:19
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ