DHA TEMSİLCİSİ HARUN GÖKÇEOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

DHA TEMSİLCİSİ HARUN GÖKÇEOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

Yozgat medyasının deneyimli ve yetenekli gazetecilerinden Demirören Haber Ajansı muhabiri Harun Gökçeoğlu oğlu Erdem Gökçeoğlu’nu evlendirerek mürüvvetini gördü.Yozgat Galata Çamlık oteli bahçesinde düzenlenen törende Esra Dişçi ile yaşamını birleştiren Erdem Gökçeoğlu mutluluğa ’merhaba’ dedi. Songül – Fuat Dişçi’nin kızı Esra ile  merhume Hatice- Harun Gökçeoğlu’nun oğlu Erdem Gökçeoğlu'nun düğün töreni ilgiyle izlendi.

11 Eylül cumartesi akşamı saat 17’de başlayıp saat 21’e kadar devam eden düğün renkli ve eğlenceli  geçti. Genç çiftlerin düğüne katılan akraba ve arkadaşları düğün boyunca orkestra eşliğinde dans edip halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

Esra ve Erdem çiftinin düğününe  katılan Dişci ve Gökçeoğlu ailelerinin yakınları,akrabaları ve dostlarının yanı sıra Yozgat kent merkezindeki gazeteciler de meslektaşları Harun Gökçeoğlu’nun mutluluğuna ortak oldular. Gazeteciler Cemiyeti başkanı Osman Hakan Kiracı ile cemiyetin bütün yönetim kurulu üyeleri Erdem Gökçeoğlunun düğününde  hazır bulunarak genç çiftleri ve ailelerini tebrik ettiler.

DHA Temsilcisi Harun Gökçeoğlu,düğüne katılarak mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

YOZGAT  Gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz..

12/09/2021 03:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ