Yozgat’ta Ramazan bu yıl nasıl mı geçiyor ?  Elbetteki geçtiğimiz yıllara göre ‘Koronavirüs’ sorunu ve tehlikesi nedeniyle farklı geçiyor.. Sokaklar sessiz,caddeler hareketsiz,çoğu işyerleri, umuma açık işletmeler ve camiler kapalı…Hafta sonları ise terkedilmiş bir şehre  benziyor Yozgat kenti..
Yaklaşık 2 aydanberi eve kapanan yasaklı vatandaşlarımız, Yozgat’ta günlerce  göremedikleri alanlardaki  koronavirüs korkulu günlerin nasıl geçtiğini oldukca merak ediyor.
İşte ,bu nedenle de bazen editörümüz Erdoğan Budak, bazen de kentimizin deneyimli  fotoğraf ustası Oktay Yıldırım sizlere oturduğunuz yerden Yozgatın çeşitli cadde,sokak ve önemli alanlarını görmeniz daha doğrusu merakınızı ve özlemlerinizi giderebilmeniz  için ellerinde kameralarıyla adım adım dolaşıyorlar ve şehrimizin koronavirüslü hayatının bazı kesitlerini   izlemenize olanak sağlamaya çalışıyorlar.
Geçenlerde sizlere editörümüz Erdoğan Budak’ın kamerasından Yozgat’ın koronavirüs gecelerini sunmuştuk..Şimdi de arkadaşımız değerli fotoğrafcı Oktay Yıldırımın önceki gün kamerasına kaydettiği kentimizin koronavirüs sürecindeki  günlerinin görüntülerini sunuyoruz.
Yozgatta Ramazan nasıl mı geçiyor? Gelin şimdi birlikte izleyelim.

 
09/05/2020 23:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ