YSMMMO BAŞKANI HARUN EVCİMEN’DEN BEYANNAME HATIRLATMASI

YSMMMO BAŞKANI HARUN EVCİMEN’DEN BEYANNAME HATIRLATMASI

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (YSMMMO) Başkanı Harun Evcimen 2023 Hesap dönemine ilişkin Kurumlar Vergisi mükelleflerinin beyanname dönemine girdiklerini hatırlattı.

YSMMMO Başkanı Harun Evcimen, yaptığı açıklamada, GİB internet sitesinde yer alan duyuruya göre, mükelleflerin 2023 hesap dönemine ilişkin kurumlar vergisi beyannamelerini, 30 Nisan’a kadar Dijital Vergi Dairesi üzerinden elektronik ortamda verebileceklerini söyledi.

Ayrıca, tahakkuk eden kurumlar vergisi ödemelerinin de söz konusu dönemde Dijital Vergi Dairesi veya GİB Mobil uygulaması üzerinden anlaşmalı banka/kredi kartları aracılığıyla yapılabileceği ve mükelleflerin ödemelerini anlaşmalı bankaların şubelerinden, alternatif ödeme kanallarından (internet, telefon ve mobil bankacılık) ve PTT iş yerlerinden gerçekleştirebileceklerini de hatırlatan Evcimen,“Kurumlar vergisi mükellefleri, belirtilen süre içinde gerekli beyannamelerini eksiksiz ve zamanında vermeleri gerekmektedir. Bu süreci sorunsuz bir şekilde tamamlama adına Oda olarak mükelleflere her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi.

16/04/2024 03:58
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ