YOZGAT VALİSİ ÖZKAN’IN BİR AYAĞI DEPREM KÖYLERİNDE

YOZGAT VALİSİ ÖZKAN’IN BİR AYAĞI DEPREM KÖYLERİNDE

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Yozgatın çeşitli köylerinde  meydana gelen deprem bölgesinde yürütülen yardım çalışmaları yerinde takip etmek için sıkça depremzedeleri ziyaret ediyor. Vali  Özkan, Tokat merkezli gerçekleşen depremin ardından Kadışehri ilçesinin 5 köyünde sürdürülen yardım  faaliyetlerinin koordinesini  de mahallinde takip ediyor.

Geçen hafta Tokat Sulusaray merkezli depremden etkilenen Yozgatın Kadışehri ilçesine  bağlı  Yelten, Ovacık, Gümüşsuyu, Dikmesöğüt ve Elmalıçiftliği köylerinde Yozgat Valiliği tarafından oluşturulan kriz masası deprem bölgesindeki hasar tesbit çalışmalarını tamamladı.Yapılan çalışmalarda 100’den fazla evde ve Yelten köyü camiinde meydana gelen hasarlar tesbit edildi.Kadışehri bölgesinde depremde en fazla hasarın Yelten köyünde görüldüğü belirlendi..

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için bir ayağı depremden etkilenen köylerde olan Vali Özkan, devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini hatırlatarak tüm depremzedelere sahip çıkıldığını söyledi.

23/04/2024 10:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ