YOZGAT’TA 70 OKULA ‘BEYAZ BAYRAK’ SERTİFİKASI

YOZGAT’TA 70 OKULA ‘BEYAZ BAYRAK’ SERTİFİKASI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Programı” projesi kapsamında Yozgat’ta temizlik ve hijyen kriterlerini uyguladığı belirlenen 70 Beyaz Bayrak Sertifikası almaya hak kazandı.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı açıklamada; şu ana kadar il genelinde 264 okulun  Beyaz Bayrak Sertifikası aldığını belirterek, hedeflerinin  tüm okulların Beyaz Bayrak Sertifikası alması olduğunu söyledi.

Yazıcı, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Programı” projesi kapsamında okul sağlığını korumak ve geliştirmek maksadıyla belirlenen kriterler doğrultusunda okullarımız Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğü´nün personelleri tarafından incelenip, yerinde değerlendirmeler yapılmıştır. Temizlik ve hijyen konusunda belirlenen kriterlere sahip olan okullarımıza beyaz bayrak okul sertifikaları verilmektedir. İlimiz genelinde belirlenen kriterlere uyan 70 okulumuz Beyaz Bayrak sertifikası almaya hak kazanmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Beyaz Bayrak Sertifikası almaya hak kazanan okullarımızı tebrik eder, İl Sağlık Müdürlüğümüze emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”diye konuştu.

05/06/2020 18:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ