YOZGAT SMMM ODASINDA NÖBET DEVİR TÖRENİ

YOZGAT SMMM ODASINDA NÖBET DEVİR TÖRENİ

Kısaltılmış adı YSMMMO olarak bilinen Yozgat muhasebeciler ve mali müşavir odası başkanlığını 2 dönemlik süreçte 6  yıl başarıyla  tamamlayan Ahmet Bulut görevini genel kurulda başkanlığına seçilen Harun Evcimene törenle devretti. Törende bir konuşma yapan Bulut, “6 yıl  yönetim kurulumuzla mesleğimize ve meslektaşlarımızı hizmet etmenin gururu ile görevimi  değerli meslektaşım Harun Evcimene devretmenin huzuru içerisindeyim. 6 yıl görev yapmış olduğum süre  içinde bana vermiş oldukları  destekten dolayı meslektaşlarımın hepsine teşekkür ederim.Bugün devir teslim törenimiz ayrıca güzel bir güne denk geldi.Bugün yeni başkanımız Harun beyin doğum günü. Kendisine nice yıllar diliyorum”dedi.

Yozgat SMM odası yeni başkanı Harun EVCİMEN ise  seçimin  odanın  adına ve niteliğine yakışır bir şekilde saygı, sevgi ve kardeşlik çerçevesi içerisinde tamamlandığını belirterek şunları söyledi :

“Genel kurulumuza ve seçimlerimize katılan tüm meslektaşlarımıza, mazeretleri dolayısı ile katılamayan meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, Genel kurulumuzun ve seçim sonuçlarının Yozgatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin kazananı odamız, mesleğimiz ve odamıza kayıtlı bütün üyelerimiz olmuştur. Çok değerli Ahmet Başkanımla altı yıl çalışmak gerçekten zevkli ve güzeldi.Dostluğun, samimiyetin ve abi-kardeşliğin çok güzel örneklerini sergiledi.  Kendisinin çok emeği oldu, emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlıklı bir yaşam diliyorum. Her ne kadar Ahmet başkanımız görevi bıraksa da bizler onun bilgi ve tecrübesinden faydalanarak ondan aldığımız bayrağı bir adım öteye götürmeye çalışacağız”

27/05/2022 23:23
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ