YOZGAT’IN YENİ LEZZET ADRESİ, MİHRA RESTORAN HİZMETE GİRDİ

Yozgat Yimpaş Alışveriş merkezinin 4 katında silbaştan yenilenerek konforlu ve lüks bir lokanta olarak hazırlanan Mihra Restoran ve Cafe törenle hizmete açıldı.Yozgatın genç iş insanlarından Hacı İhsan Çelik ve Mustafa Bilgiç tarafından hizmete sunulan Mihra Restaurant ve Cafe’nin açılış kurdelasını Yozgat Valisi M.Ali Özkan ile beraberindeki protokol mensupları birlikte kesti.Vali Özkan kurdelayı keserken hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle Mihra Restoran’a bereketli kazançlar diledi.
Mihra Restaurant ve Cafeyi uzman aşçılardan oluşan deneyimli bir kadro ile Yozgat’ın yeni bir lezzet adresi olarak faaliyete geçiren Ali İhsan Çelik ile Mustafa Bilgiç,lokantalarını Yozgata yakışır bir şekilde dizayn ettiklerini belirterek Açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler. Çelik ve Bilgiç,konuya ilişkin özetle şunları söylediler :
“Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız işletmemizi bugün hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Lokantamızda bugünden itibaren Yozgat’ın meşhur tandır kebabı başta olmak üzere iskender, pide çeşitleri, çorbalar ,tatlı,her türlü yiyecek ve içecek çeşitlerimizle tüm konuklarımıza öncelikle yöresel lezzetlerimizi sunacağız.Mihra Restoran ve Cafeyi ,yeme içme sektöründe Yozgatın en önemli markası yapmayı hedefliyoruz.Bu arada Lokantamızın açılış törenimize katılarak bizlere bugünkü mutluluğumuzu paylaşan tüm il yöneticilerine,STK temsilcilerimize ve değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arzederiz.”









