YOZGAT’IN HAYIRSEVERİ , RAMAZAN YARDIMLARINA BAŞLADI

YOZGAT’IN HAYIRSEVERİ , RAMAZAN YARDIMLARINA BAŞLADI

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları personeli ile birlikte dar gelirli ailelere 500 adet gıda paketi gönderdi. Paketler fabrika çalışanları ile birlikte İstanbul, Yozgat merkez ve bağlı köylerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından hazırlatılan gıda paketleri Yozgat ve İstanbul Kraft torba personelleri ile birlikte, İstanbul Zeytinburnu ilçesi, Yozgat Gedikhasanlı, Esenli, Yerköy, Sorgun'a bağlı Karaveli, Akbucak, Çavuş ve Büyükören köyleri ile Bilal Şahin Mahallesi, İstanbulluoğlu Mahallesi, Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şeyh Osman Mahallesi ve Saray'da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ayrıca Yozgat'ta Bilal Şahin Mahallesi, İstanbulluoğlu Mahallesi, Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şeyh Osman Mahallesi muhtarlarına, mahalle sakinlerine dağıtılmak üzere bayanlara 50’şer adet seccade, şal, eşarp, bayan çorap, tırnak makası, erkeklere seccade, takke, çorap, tırnak makası ile birlikte 2000 adet maske mahalle ve çeşitli hediyeler teslim edildi.

17/04/2021 22:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ