YOZGAT BELEDİYESİNDEN ÖZEL ARAÇLARI BEDAVA DEZENFEKTE HİZMETİ

YOZGAT BELEDİYESİNDEN ÖZEL ARAÇLARI BEDAVA DEZENFEKTE HİZMETİ

Yozgat Belediyesi Koronavirüsten  korunma önlemleri kapsamında kentteki özel araçları dezenfekte etmek  amacıyla Cumhuriyet alanında dezenfekte çadırı oluşturdu.Belediye  ‘panik yok ,tedbir var’ sloganıyla oluşturduğu dezenfekte  çadırında özel araçları ilaçlayarak temizlemeye başladı.Belediyenin bu uygulamasını duyan özel araç sahipleri   otomobillerini temizletmek için Cumhuriyet meydanına akın ediyorlar.Belediye görevlileri gelen araçları hergün saat 10,30 ila 15,30 arasında ilaçlı su ile yıkayarak temizliyorlar.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkanı Celal Köse, salgın süresince özel araçların dezenfektesi ve ilaçlamasının ücretsiz olarak yapılacağını bildirdi.

Başkan Köse, günde 200’den fazla aracın ilaçlandığını belirterek bu konuda şunları söyledi :

 “ Günlerdir salgın tehlikesine karşı sizlerin sağlığı için neler yapabiliriz diye yoğun bir şekilde düşünüyoruz. Şimdi de aldığımız önlemlere ek olarak "Özel Araç Dezenfekte Noktası'nı" Cumhuriyet Meydanı'nda oluşturduk. Salgın süresince özel araçlarınızın dezenfektesi ve ilaçlaması da ücretsiz olarak bize ait olacak. En başından bugüne söylediğimiz gibi panik yok! tedbir var! Yozgat Belediyesi  halkımızın sağlığı için 24 saat çalışmaya devam edecektir.

27/03/2020 15:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ