YOSİAD BAŞKANINDAN ÜNİVERSİTE YÖNETİCİLERİNE MÜKELLEF ZİYAFET

YOSİAD BAŞKANINDAN ÜNİVERSİTE YÖNETİCİLERİNE MÜKELLEF ZİYAFET

Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Erdal Öztürk, Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü içerisindeki  işletme sahipliğini yaptığı Bozok Sosyal Tesisleri ve Restorant’ta Bozok Üniversitesi üst düzey yöneticilerine öğle yemeği ziyafeti çekti.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, rektör yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı, Araştırma Hastanesi Başhekimi ve beraberindeki davetlilerin katıldığı ziyafette konuklara testi kebabı ikram edildi. Bozok Üniversitesi ile Yozgat halkının hizmetine açılan, pandemi

süreci ile birlikte kontrollü hizmetini sürdüren Bozok Sosyal Tesislerinin İşletme sahibi iş insanı Başkan Erdal Öztürk, Yozgatlı olarak Yozgat’ın değeri üniversiteye ve Yozgatlıya hizmet etmekten gurur duyduklarını  dile getirerek Yozgat’ta olması amacıyla yaptıkları sosyal tesis ve Araştırma hastanesi içerisindeki kafeteryanın, Yozgat’a, Yozgatlıya, üniversiteye yakışır özellikte olmasına özen gösterdiklerini söyledi. Pandemi sürecinde bir kez daha hastane doktorlarının ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür eden Başkan Öztürk, “Bu tesis üniversite ile birlikte tüm Yozgat halkınındır. Bu yüzden temennimiz ve beklentimiz, Yozgatlının burayı sahiplenmesi, sahip çıkmasıdır.” diye konuştu.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ da, Yozgatlı İş İnsanı Erdal Öztürk’ün gece gündüz çalışan, kendi alanında da ülkesine katma değer katan, kıymetli bir Yozgatlı iş insanı olduğunu belirterek, kampüs için ihtiyaç olan, kampüse kazandırılan tesis ve Araştırma Hastanesine yapılan kafeterya ile kazanmanın ötesinde büyük bir fedakârlıkla Yozgat’ı düşünerek hareket etmesinin ayrıca takdire ve kıymete değer olduğunu vurguladı ve iş insanı Erdal Öztürk ve ekibine teşekkür etti. Rektör

Karadağ, “İnşallah emekleri zayi olmayacak ve pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte, üniversite ve Yozgat halkı tesisten gerektiğince istifade edeceklerdir.”diye konuştu.

01/04/2021 20:43
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ