YOSİAD BAŞKANI ÖZTÜRK’DEN BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI

YOSİAD BAŞKANI ÖZTÜRK’DEN BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI

Yozgatlı Sanayici ve İşdamları Derneği (YOSİAD) Genel Başkanı Erdal Öztürk, dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeni ile bir mesaj yayımlayarak, iş insanlarına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Salgın nedeni ile özellikle işveren ve işçilerin çeşitli mağduriyetler yaşadığına dikkat çeken Öztürk, bu süreçte YOSİAD üyesi tüm Yozgatlı iş insanlarını birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye davet etti ve her bir bireyin de süreçte alınan önlem ve kişisel kurallara riayet etmesinin salgının bertaraf edilmesinde son derece önemli olduğunu vurguladı.
Dernek olarak Ankara ve Yozgat’ta Şubeleşme çalışmalarının devam ettiğine de değinen Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Erdal Öztürk, derneğe yeni katılan tüm iş insanı hemşehrilerine hayırlı olsun dedi ve “İş ve güç birliği kavlinde derneğimizin çemberi her geçen gün genişliyor. Katılan her bir iş insanı hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler Yozgatlı İş İnsanları olarak, ticaretimizi daha da geliştirmek, bölge ve ülke ekonomisine, istihdamına katkı sunarken beklentilerimiz ve olası sorunlarımızın çözümünü de birlikte hareket ederek aramak istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Öztürk, süreçte yaşanan ve olası yaşanacak ticari mağduriyetlerin çözümü noktasında çalışma içerisinde olacaklarını da sözlerine ekledi.

“TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM, DESTEĞİMİZİ GÖSTERELİM”
Öte yandan, Korona virüs salgını nedeni ile YOSİAD üyesi tüm iş insanlarına yardım ve destek çağrısında bulunan Başkan Öztürk, derneğin en önemli öne çıkan özelliklerinden birinin de ticari iş birliği ve istihdama katkı sunmanın yanında sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek toplumsal fayda sağlamak olduğunu hatırlatarak, Dernek genel merkez, Ankara ve Yozgat Şubelerine üye tüm Yozgatlı İş İnsanlarını hem ticari tecrübelerini süreci atlatırken paylaşmaya hem de birlik ve beraberlik içerisinde bir dayanışma örneği sergileyerek maddi ve manevi yardım ve destekte bulunmaya davet etti.
Genel Başkan Öztürk,”Salgın nedeni ile etrafımızda maddi-manevi mağduriyet yaşayan başta yaşlılarımız olmak üzere, diğer mağdur vatandaşlarımızı tespit ederek onlara yardım elimizi uzatmayı da görev addediyor bu konuda dernek üyelerimizi de göreve davet ediyorum. Bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerine yürekten inanıyor, şimdiden tüm üye iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

30/03/2020 17:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ