BAHRİ TEK

BAHRİ TEK

Yozgatın Sarıkaya ilçesinde yayımlanan YÖRE gazetesinin sahibi,köşe yazarı  ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti üyesi Bahri Tek, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bundan 10 gün önce Koronavirüse yakalanan ve 8 gün evde karantina altında bulunan ,durumu ağırlaşınca da önce Sarıkaya Devlet Hastanesinde ,sonra da kaldırıldığı Tıp fakültesi eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi gören meslektaşımız Bahri Tek  kurtarılamayarak geceyarısı Hakkın rahmetine kavuştu.Sarıkaya eşrafından 69 yaşındaki  Bahri Tek’in koronavirüs yüzünden ölümü ilçede,dostları,yakınları,akrabaları ve  yerel basın camiasında büyük üzüntü yarattı.

Sarıkaya ilçesinde yaklaşık 15 yıl Sarıkaya gazetesinin sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yapan ardından da 20 yıldır Sarıkaya YÖRE gazetesinin yayımını sürdüren  ve ilçe basınında  35 yıllık bir geçmişi bulunan Sarıkayanın saygın ve sevilen isimlerinden Bahri Tek’in naaşı  bugün öğleden sonra  ilçe mezarlığında ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu adına bir başsağlığı mesajı yayınlayan YGC başkanı Osman Hakan Kiracı ,”Değerli meslektaşımızı kaybetmenin ve özellikle de koronavirüs salgını yüzünden kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Merhum Bahri Tek,geride hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrılmıştır.Ama kendisi daima gönlümüzde yaşayacaktır. Başta sevgili evladı YÖRE gazetesi yazı işleri müdürü Mustafa Tek olmak üzere TEK ailesinin bütün bireylerine sabır ve başsağlığı,Merhuma da Cenab-ı Haktan rahmet dileriz” dedi.

Mustafa Tek ise babasının vefatı nedeniyle taziyeleriyle  üzüntülerini paylaşan bütün hemşehrilerine,akraba ve arkadaşları ile meslektaşlarına teşekkürlerini bildirdi.

19/09/2020 20:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ