YOBÜ YÖNETİMİNDEN  15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE ‘KABİR’ ZİYARETİ

YOBÜ YÖNETİMİNDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE ‘KABİR’ ZİYARETİ

Üniversite tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Yozgatlı 15 Temmuz şehit aileleri ziyaret edildi, şehitlerimiz kabirleri başında dualarla anıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, darbecilere karşı kahramanca mücadele ederken şehit düşen Yasin Yılmaz’ın Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü köyündeki; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen,  Ali Mehmet Vurel’in Yozgat’ın Çayıralan ilçesine bağlı İnönü köyündeki; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney de, Şehit Mustafa Koçak’ın Yozgat’ın Merkeze bağlı Gülyayla köyündeki ailelerini ve kabirlerini ziyaret ederek, şehitlerimizi rahmet ve dualarla andı.

Gerçekleşen programda Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimizin ruhuna Üniversitenin Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinden Öğr. Gör. Yasin Cenan, Öğr. Gör. Talha Erdem ve Öğr. Gör. Muhammed Ali Erdal tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Devletimizin varlığı, birliği ve bekası için dualar edildi.

17/07/2021 03:33
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ