YENİ UFUK GAZETESİ’NDEN ÇEYREK ASRA  ‘MERHABA‘

YENİ UFUK GAZETESİ’NDEN ÇEYREK ASRA ‘MERHABA‘

Yozgat  kent merkezinde 1996 yılından beri yayın hayatını sürdüren Yeni Ufuk gazetesi 24.yayın yılını geride bırakarak  çeyrek asra ‘merhaba’dedi. Sahipliğini ve genel yönetmenliğini Bekir Çaylak’ın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Ferhat Özer’in, muhabirliklerini  Yusuf Bağcı ve Cemil Mermertaşın ,sayfa sekreterliğini de Alpaslan Demir’in yaptığı , Yeni Ufuk gazetesi bugün 25.yayın yıldönümüne erişmenin  mutluluğunu yaşadı. Şehrimizde günlük yayınlanmakta olan Yeni Ufuk gazetesi 25.yayın yıldönümü nedeniyle bugün NİCE 25.YILLARA manşetiyle yayınlandı. Yozgatta bazı bürokratlar,siyasetçiler ve STK temsilcileri Yeni Ufuk gazetesinin 25.yayın yıldönümünü kutladılar.“

Yeni Ufuk gazetesi sahibi ve yayın yönetmeni Bekir Çaylak, yayın hayatında 25.yıldönüme ulaşmanın mutluluğunu şöyle dile getirdi:

“Büyük zorluklarla 25 yıl önce kurduğumuz gazetemizin bugün 25’nci kuruluş yıl dönümünü kutladık. Elbette bugünlere gelmemiz kolay olmadı. Maziye o ilk yıllara bakınca çok uzun yoldan geldiğimizi görebiliyoruz fakat yolumuzun çok daha uzun olduğunun da farkındayız. Her yeni bir yıl bizim için yeni ufuklara yeni heyecanlara yeni başlangıçlara vesile oluyor. Yozgat’ımızın kalkınması, gelişmesi ve tanıtımı noktasında bizlerde üzerimize düşen görevi dün olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız. Bu vesile ile gazetemizin kuruluş yıldönümü kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllara ulaşmayı diliyorum.”

YOZGAT Gazetesi olarak Yeni Ufuk gazetesinin 25.yayım yıldönümünü kutlar,tüm yayım ekibine çalışmalarında başarılar diler,Yeni Ufuk gazetesine de yayım hayatında uzun ömürler dileriz.

19/04/2021 21:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ