YAŞLILARIN İHTİYAÇLARINA BELEDİYE ZABITASINDAN TEDARİK HİZMETİ

YAŞLILARIN İHTİYAÇLARINA BELEDİYE ZABITASINDAN TEDARİK HİZMETİ

Yozgat kent merkezinde Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların başta Pazar alışverişleri olmak üzere her türlü ihtayaçları Yozgat Belediyesi zabıta ekiplerince karşılanıyor. Yozgat Belediyesi Zabıta ekipleri,yaşlı vatandaşların siparişlerini tedarik edip evlerine teslim ediyorlar.Belediyenin ilk kez Yozgatta başlattığı bu adrese teslim hizmetinden büyük memnuniyet duyan yaşlılar,siparişlerini temin eden zabıtalara  dua ediyorlar.

Yozgat kent merkezinde yaklaşık 1 haftadanberi sürdürülen  hizmetin sıkıntısız devam ettiğini bildiren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse  vatandaşların Korona salgınına karşı bu süreçte açıklanan kurallara harfiyen uymaları gerektiğini belirterek şunları söyledi :

"Belediye olarak aldığımız bütün tedbirleri hayata geçirerek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Burada önemli olan vatandaşlarımızın bu salgını ciddiye almaları ve gereken önlemleri kendileri uygulamalıdır. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak bizler de elimizden gelen bütün çaba ve gayretimizi halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. İnşallah bu süreci ülke olarak kısa sürede geride bırakırız. Bu vesile ile bir kez daha vatandaşlarımızın birbirleri ile tokalaşmaması ve hijyene önem vermeleri konusunda uyarıyoruz."

30/03/2020 17:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ