VALİ POLAT, KÖY MEYDANINDA AYAK ÜSTÜ DERT DİNLEDİ

VALİ POLAT, KÖY MEYDANINDA AYAK ÜSTÜ DERT DİNLEDİ

Yozgat Valisi  Ziya Polat,her hafta merkeze bağlı bir köyde Cuma namazını kılma ve ardından da  köy halkı ile buluşarak ayak üstü dert dinleme geleneğini sürdürüyor.Bugün merkez ilçenin en uzak köyü olan  Çadırardıça giden Vali Polat, köy camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra köy meydanında toplanan  vatandaşlarla  sohbet etti.Muhtar ve vatandaşlardan köyün sorunları hakkında  bilgi alan Vali Polat, görüşme sırasında halkın koronavirüs önlemlerine uyma konusunda azami özeni göstermelerini istedi.

Ayaküstü sohbetin ardından yüz yüze eğitime başlayan Çadırardıç İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali  Ziya Polat, 8. sınıf öğrencilerinin dersine katıldı. Polat,daha sonra  öğretmenlerle bir araya gelerek tüm okullarda yüz yüze eğitime başlanabilmesi için tedbirlere uyulması gerektiğini hatırlattı.

Yozgat Vali  Ziya Polat Çadırardıç Köyü gezisinde okul sonrasında  köyün  Sağlıkevine de uğradı. Vali Polat, bu tesiste yaptığı denetimde Sağlık Evi’nin eksikliklerini tesbit edip  giderilmesi için  Sağlık Müdürlüğüne talimat  verdi.

26/02/2021 19:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ