VALİ POLAT BABALAR GÜNÜNDE HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARLA BULUŞTU

VALİ POLAT BABALAR GÜNÜNDE HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARLA BULUŞTU

Yozgat Valisi Ziya Polat, şehit ailelerini sıkça  ziyareti ihmal etmezken toplumun bütün kesimleriyle yakın dialoğlarını da sürdürüyor.  Adana’nın Kozan ilçesinde, otomobil ile askeri aracın çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın babası Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Vali Polat, babalar gününde ise Alpaslan Türkeş huzurevinde barınmakta olan yaşlılarla buluştu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın Yerköy ilçesinde okutulan mevlidine katılan ,ardından da şehidin babasına merhum Mustafa Dündar’ın şehadet belgesini veren Vali Polat,Dündar ailesine tekrar başsağlığı diledi.

Yozgat Valisi Ziya Polat, Babalar Günü nedeniyle de Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret ederek burada barınmakta olan yaşlı vatandaşlarla sohbet etti. Babaların hayat tecrübeleri ile ulu bir çınar olduğunu belirten Vali Polat huzurevinde şunları söyledi:

“ Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizlerin bizim gönlümüzde, aklımızda özel yeriniz var. Sizler bizim ulu çınarlarımızsınız. Söylediğiniz her söz bizim için önemli. Verdiğiniz her öğüt bizim için önemli inşallah rabbim bizlere sizlerin emrinden ayırmasın sizlerin sözlerinden ayırmaz inşallah hayırlı evlat oluruz. Devletin kurumları biz memurlar sizlere hizmet etmek için buradayız. Özellikle anne babanın duasını almak kadar güzel bir şey yoktur. Tekrar babalar gününüzü kutluyor, sağlıklı , huzurlu ömürler diliyorum”

21/06/2022 03:34
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ