ŞÜPHELİ BİRİNE RASTLARSANIZ ALO 184’E BİLDİRİN

ŞÜPHELİ BİRİNE RASTLARSANIZ ALO 184’E BİLDİRİN

Yozgat Valisi Kadir Çakır,Dünyayı ve ülkemizi her bakımdan olumsuz etkiliyen Koronovirüs salgınına karşı vatandaşları uyarmak amacıyla bazı hatırlatmalarda bulundu.Çanakkale Şehitlerini anma törenine katıldıktan sonra  bir açıklama yapan  Vali Çakır,Korona virüs vakaları ve alınan  tedbirler konusunda kısa bilgiler verdi. Özellikle Umre'den ve yurt dışından gelen bütün vatandaşların 14 gün boyunca dışarı çıkmamalarını hatırlatan Vali Çakır,” Vatandaşlarımız dışarı çıkan ve şüpheli olan birisine rastlarsa  ALO 184'e bildirsin. Bu bizler için çok önemli bir süreçtir “dedi.

Koronovirüs salgınından en hafif bir şekilde kurtulmak gerektiğini vurgulayan Yozgat Valisi Kadir Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü :

“ Bu durum hem kul hakkı ,hem de kanuni bir zorunluluktur. Bu anlamda Sağlık Bakanımızın talimatları geliyor. Bu talimatlara harfiyen uyalım. Valilik olarak Bozok Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Şehir Hastanesi ve Sağlık İl Müdürlüğümüz ile sürekli toplantı halindeyiz. Çok detaylı açıklama yapmıyoruz belki ama paylaşılması gereken her şeyi paylaşıyoruz. Biz Sağlık Bakanlığımızdan aldığımız talimatları harfiyen yerine getiriyoruz. Bunun dışında da toplu alanlar için İçişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatlar var. Bunun uygulanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”

18/03/2020 16:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ