SARAYKENT, DOĞANKENT ve DEDEFAKILI'DA DOĞALGAZ  TÖRENİ SEVİNCİ

SARAYKENT, DOĞANKENT ve DEDEFAKILI'DA DOĞALGAZ TÖRENİ SEVİNCİ

Yozgat’ın Saraykent ilçesi ile  Doğankent ve Dedefakılı beldeleri yakında doğalgaza kavuşacak.Bu nedenle Saraykent ilçesinde Milletvekili Yusuf Başer’in katılımıyla kaynak töreni düzenlendi. Yozgatın Saraykent ilçesi ile 2 kasabanın yakında doğalgaza kavuşacak  olması yörede büyük sevinç yarattı.

Saraykentte düzenlenen Doğalgaz kaynak töreninde AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Yozgat Sürmeligaz  İşletme Müdürü İhsan Salman ile Saraykent,Doğankent ve Dadefakılılı vatandaşlar hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan  Ak Parti Yozgat milletvekili Yusuf  Başer ,Yozgat’ın doğalgaz olmayan ilçe ve beldelerini doğalgazla buluşturmaya devam ettiklerini belirterek şunları söyledi :

“Saraykent ilçemiz ile Doğankent ve Dedefakılı Beldelerimize gelecek doğalgazın kaynak törenine katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Artık Doğankent’li, Saraykentli, Dedefakılılı kardeşlerimize seçimlerde verdiğimiz doğalgaz sözünü gerçekleştirmek üzereyiz. Bundan sonra da Yozgatın doğazgazı olmayan beldelerine doğalgaz hizmetini götürmek görevimiz olacaktır.”

Milletvekili Başer konuşmasında ayrıca Ak Parti iktidarının Saraykentte gerçekleştirdiği hizmetleri de şöyle dile getirdi :

 “Saraykent Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Öcal, ilçe için tüm mesaisini harcayarak,  canla başla çalışıyor. Emniyet, İmam hatip, kapalı spor salonu, hastane bitti. Bütün okullar, yurtlar tamamlandı. Bu hizmetlerin kazandırılmasında başkanımız da çok fazla emek harcadı. Saraykent kaplıcalar şehri olacak.Özel idare marifeti ile buraya güzel bir tesis kazandırıldı”

05/06/2020 18:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ