ŞAHİN YİNE VERDİ

ŞAHİN YİNE VERDİ

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem ‘kampanyasında Yozgatta günün  en büyük  destek haberi  kentin en hayırsever iş insanı Bilal Şahinden geldi.Bilal Şahin kampanyaya kendi şirketlerine ait  Yozgat ve Kraft Torba fabrikalarında çalışan 205 çalışanının adına 720 bin lira destekle katılacağını açıkladı.Kampanyaya büyük katkısıyla Yozgatta yeni bir  rekor daha kırarak diğer zenginlere örnek olan  Bilal Şahin’in bu jesti kamuoyunda takdirle karşılandı.’Biz bize yeteriz Türkiyem ‘kampanyasına yıldırım hızıyla katılan Yozgat merkez Belediye Başkanı Celal Köse ise  kampayaya üç aylık maaşı ile destek vereceğini söyledi.Köse’den sonra   kampanyaya Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci 2,Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın 2 ,Akdağmadeni ilçesine bağlı Belekcehan kasabası Belediye Başkanı Şahin Arısoy da 1 maaşla katılacaklarını açıkladılar.

KRAFT ÇALIŞANLARI  ŞAHİN’İ DUYGULANDIRDI

Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları yönetim kurulu başkarıı Bilal Şahin,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin zor bir döneminde böyle bir kampanya başlatmasının isabetli bir girişim olduğunu ve fabrikalarında çalışan işçilerin kampanyaya katılma kararının kendisini duygulandırdığını belirterek  konuya ilişkin şu açıklamada bulundu :

“Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Ambalaj Grubu olarak işçilerimize şartlar ne olursa olsun kimseyi işten çıkarmayacağımızı söylemiştim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasını başlatması üzerine işçilerimiz de bu kampanyaya destek olmak için birer maaşını gönüllü olarak bağışlamak istediklerini bana bildirdiler.Doğrusu İşçilerimizin bu duyarlı davranışı beni çok duygulandırdı.İşte bu sebeple biz de şirket yönetimi olarak  işçilerimizin bu duyarlı davranışına bir jest yaparak maaşlarından hiçbir kesinti yapmadan onlar adına 720 bin lira bağış yapma kararı aldık.Çalışanlarımıza bu zor dönemde iyiniyetlerinden  ve devletimize yardım gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum .İnşaallah bizim bu desteğimiz diğer işadamlarımıza da örnek teşkil eder."

Hayırsever iş adamı Bilal  Şahin açıklamasının son bölümünde ise “  Allah,  tüm insanlık ve islam alemini koronavirüs salgınından  korusun. Devletimizi yönetenlere ve tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan sabır ve güç diliyorum. Bu salgının daha da büyümeden önlenmesi en büyük temennimizdir.Cenab-ı Hak cümlemizin yardımcısı olsun “dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN 8 MAAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı milli dayanışma kampanyasına Yozgatta ilk aşamada 4 Belediye Başkanı katıldı.Kampanyaya ilk destek haberi Yozgat merkez Belediye Başkanı Celal Köse’den geldi. Başkan Köse; açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" milli dayanışma kampanyasına ben de 3 aylık maaşımı bağışlayarak destek oluyorum “ dedi.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci de kayıtsız kalmadı. Başkan Ekinci  kampanyaya destek verirken şunları söyledi : 

" Milli Dayanışma Kampanyası"na ben de iki (2) maaşımı bağışlayarak destek oluyorum. Gün yaraları birlikte sarma günü, gün kardeşlik hukukunun gereğini yerine getirme günüdür"

Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr.Nezih Yalçın da  bağış kararını  şöyle duyurdu : “Milli birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, Cumhurbaşkanımızın başlattığı ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin destek verdiği " Milli Dayanışma Kampanyası"na ben de iki (2) maaşımı bağışlayarak destek oluyorum."

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına katıldığını açıklayan Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy ise  “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına ben de 1 aylık maaşımı bağışlayarak destek oluyorum.”dedi

Yozgatta “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına  zenginlerden ,işadamlarından,belediye başkanlarından ve toplumun hemen hemen her kesiminden yoğun katılımlar bekleniyor.

31/03/2020 17:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ