OH ÇOK ŞÜKÜR  ! YOZGAT’A  NİHAYET  YAĞMUR ve KAR  YAĞDI

OH ÇOK ŞÜKÜR ! YOZGAT’A NİHAYET YAĞMUR ve KAR YAĞDI

Yozgat’ta haftalardanberi beklenen sağanak yağmur ve kar yağışı nihayet bugün öğleden sonra gerçekleşti.Yaklaşık 2 saat süren kar yağışı nedeniyle Yozgat beyaza bürünürken kuraklık stresi yaşayan çiftçilerin ve halkımızın da yüzü güldü. Sokağa çıkan çocuklar da kar topu oynadılar.Vatandaşlar,önÜmüzdeki sezon Yozgat’ta ciddi bir kuraklığın yaşanmaması ve toprağın suya doyması  için yağmur ve kar yağışlarının devam etmesi gerektiğine ilişkin temennilerini dile getirdiler.

METEOROLOJİDEN ‘FIRTINA’UYARISI

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden bugün yapılan  yazılı bir açıklamaya göre, Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir ile Nevşehir'de kuvvetli yağış ve fırtına beklendiği bildirildi..Meteorolojinin tahmin raporunda ayrıca Kırşehir, Yozgat ve Nevşehir çevrelerinde yağışın kuvvetli yağmur ile başlayıp zamanla karla karışık yağmur ve kara dönüşeceği de ifade edildi. Ayrıca bu illerde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın da beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji bu arada ulaşımda meydana gelebilecek aksaklıklara ve sel, su baskını gibi olaylara karşı vatandaşların tedbirli olması da tavsiye etti.

13/01/2021 18:24
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ