ÖZ SAĞLIK İŞ’DEN  ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ÖRGÜTLENME ATAĞI

ÖZ SAĞLIK İŞ’DEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ÖRGÜTLENME ATAĞI

Öz Sağlık-İş Sendikası ülke genelindeki üniversite hastanelerinde  olduğu gibi Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesinde de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.

Örgütlendirme çalışmalarını hızlandırmak amacıyla önceki gün Yozgata gelen Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek ve Öz Sağlık-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Mehmet Akyol ile birlikte  Yozgat Bozok Üniversitesi’nde bir dizi toplantı ve ziyaret gerçekleştirdi.

 Genel Başkan Yardımcısı  Özüpek, sendika üyeleriyle yaptığı toplantı ve görüşmelerinde sendikal çalışmalar ve yeni dönem yetki mücadelesi hakkında çeşitli bilgiler verdi .Özüpek,Yozgat şube başkanı Mehmet Akyolun organize ve eşlik ettiği toplantılarda sendika üyesi personelin sorunlarını  da dinledi.

HASTANE BAŞHEKİMİ TOKAT ZİYARET EDİLDİ

Yozgat Tıp fakültesi hastanesinde örgütlenme çalışmalarını sürdüren Özsağlık iş sendikası yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri bu arada Hastane Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat’ı da ziyaret ederek tıp fakültesi hastanesinde çalışan personelin sorun ve taleplerini dile getirdiler.

10/08/2022 04:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ