MİKAİL İPEKEL’İN VEFATI YOZGAT’TA SAĞLIK CAMİASINI ÜZDÜ

MİKAİL İPEKEL’İN VEFATI YOZGAT’TA SAĞLIK CAMİASINI ÜZDÜ

Yozgat İl Sağlık müdürlüğünün sevilen memurlarından uzman Mikail İpekel’in genç yaşta ani ölümü sağlık camiası,ailesi ve sevenleri  büyük üzüntü yarattı.

Edinilen bilgilere göre,Mikail İpekel’in cesedi  9 Mart Pazar günü saat 16 ‘sıralarında Yozgat kent merkezindeki yıldız bloklarında ikamet ettiği evinde ölü olarak bulundu.Yozgat eşrafından İsmail İpe'in oğlu ve Yimpaştan emekli Mesut İpekel'in kardeşi olan Mikail İpekel'in cenazesi  morga kaldırıldı.

Bu acı haberi  duyan sevenleri sosyal medya hesaplarından merhum İpekel’in fotoğrafını paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler.Merhum’un cenazesinin  10 Mart pazartesi günü İkindi namazının ardından  kılınacak cenaze namazını müteakip toprağa verileceği bildirildi.

YOZGAT Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Haber : Nihat ÖZÜDOĞRU

09/03/2025 20:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ