MEMUR-SEN’DEN AYASOFYA’NIN HATIRINA LOKMA TATLISI İKRAMI

MEMUR-SEN’DEN AYASOFYA’NIN HATIRINA LOKMA TATLISI İKRAMI

Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas ve  Memur Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması dolayısıyla vatandaşlara lokma tatlısı ikramında bulundu.

Danıştay kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararla Ayasofya Camisi’nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla Memur Sen ve Memur Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri şehrin en işlek caddesi Olan Lise Caddesi ve Sarraflar Caddesinde vatandaşlara halka tatlısı ikramında bulundu.

Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada; Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasının sevincini ve mutluluğunu vatandaşlara lokma tatlısı ikram ederek birlikte yaşadıklarını söyledi.

Şerefli, “Hükümranlığı nişanesi Ayasofya’nın açılması ile 86 yıllık zulmün sona ederek Fatih’in emanetinin aslına rücu etmesinin ve ecdadın bedduasından kurtulmanın mutluluğunu Memur Sen ailesi olarak Yozgatlı hemşerilerimizle birlikte yaşadık.”ifadelerini kullandı.

14/07/2020 19:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ