MARMARA YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN KOCAELİ’DE SERİ ZİYARETLER

MARMARA YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN KOCAELİ’DE SERİ ZİYARETLER

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, Kocaeli’nde bir takım seri ziyaretlerde bulundu, federasyon olarak yaptıkları hizmetleri ve bundan sonra yapacakları çalışmaları anlattı.

VALİ YARDIMCISINA ZİYARET

Geçmiş dönemlerde Yozgat Yerköy İlçesi’nde kaymakam olarak vazife yapan ve bu nedenle de Yozgatlılara karşı büyük bir sevgisi bulunan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Adalı’yı ziyaret eden Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, burada hizmetlerini anlattı. Ziyarete, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Kurucu ve Onursal Başkanı Erol Akalın ve Federasyon Başkan Yardımcısı Ekrem Bozkurt, Gazeteci Yazar Mustafa Eranıl, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar müdürlünde vazife yapan Yozgatlı Gökhan Tekin ve Hicran Bozkurt’ta katıldı.  Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, federasyon olarak öğrencilere burs verdiklerini, devletin ilgili kurumlarıyla iş birliği yaparak yetim çocukların bakımını ve eğitimlerini üstlendiklerini belirtti. Ayrıca Aslan; durumu yerinde olmayan bazı üyelerine ev kurmaları için birtakım desteklerinin olduğunu da ifade etti.

BAŞSAVCIYA ZİYARET

Yine geçmiş dönemde Yozgat’ta başsavcı olarak vazife yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı’yı ziyaret eden Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, burada da yine federasyonun hizmetlerini anlattı. Ziyaret esnasında Başkan Arslan’ın ailesi, Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar müdürlünde vazife yapan Yozgatlı Gökhan Tekin ve Hicran Bozkurt’ta katıldı. Ziyarette, ‘Memleket’ konulu sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu’da bulundu. Kendisini ziyarete gelen Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan’a, ailesine ve diğer ziyaretçilere teşekkür eden Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, memnuniyetini dele getirdi.

MÜSİAD BAŞKANINA ZİYARET

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Arslan, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu’yu, Kocaeli Sanayi İl Müdürü İlhan Aydın Bey’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu; federasyon olarak yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.

05/12/2023 20:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ