İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANINDAN YEREL BASINLA TANIŞMA ZİYARETLERİ

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANINDAN YEREL BASINLA TANIŞMA ZİYARETLERİ

Bundan bir süre önce Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı öğretim üyeliğinden Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına görevlendirilen Prof. Dr. Mustafa Akdağ ,Yozgat kent merkezindeki yerel medya temsilcileri ile  tanışmak  amacıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.İşletme Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Öğretim Üyesi Dr. Rifat Becerikli ile birlikte www.yozgatgazetesi.com’un bürosunda gazetemiz sahibi ve YGC başkanı Osman Hakan Kiracı’yı  da ziyaret eden Dekan Prof. Dr. Mustafa Akdağ,yaptığı açıklamada Yozgat’ta kısa bir geçmişi bulunan İşletme fakültesinde uygulama birimlerinin hayata geçirileceğini belirterek “ Şehrimizdeki yerel medya duayenlerinin de desteğiyle Yozgata ve Üniversitemize katma değerler sağlamayı planlıyoruz”dedi.

YOBÜ İletişim Fakültesinin yeni  Dekanı Prof.Dr.Mustafa Akdağ,   % 8o doluluk oranıyla 310 öğrencinin pandemiden dolayı halen uzaktan eğitim gördüğü fakültede Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinin  faaliyette  bulunduğunu belirterek önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları şöyle açıkladı :

“Fakültemizde tezli ve tezsiz olarak iletişim bilimleri dalında yüksek lisans çalışmalarını gerçekleştireceğiz.Hazırlıklarımızı tamamlayıp Rektörlüğümüzün onayı ile YÖK’e gönderdik.YÖK’ün onaylaması halinde Şubatta yüksek lisans proğramlarımızı uygulamaya koyacağız. Bu arada fakültemizde İletişim Bilimleri bölümünü açmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yozgat ve çevresine yayın yapan Bozok FM radyomuzda  sosyal, kültürel programlarla hem üniversitemizi hem de ilimizin tanıtımını yapıyoruz. Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde gazete ve web tv kurma planlarımız da var "

İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Akdağ , pandem süreci sonrasında ise  fakültenin bünyesinde oluşturulacak uygulama birimi atölyelerinde  Gazetecilik ve Reklamcılık alanlarında eğitimlere başlanacağını  da bildirdi..

02/12/2020 19:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ