HİZMET-İŞ K.K. BAŞKANI YÖNEL : YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

HİZMET-İŞ K.K. BAŞKANI YÖNEL : YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Hizmet İş Sendikası Yozgat Kadın Komite Başkanı Arzu Yönel, her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bu yıl deprem bölgesinden gelen depremzede aileler ziyaretleri ile değerlendireceklerini söyledi.

Arzu Yönel,bu özel gün nedeniyle yaptığı açıklama şunları dile getirdi :

“ Yaşadıkları bütün acılara ve içinde bulundukları zorluklara karşın hastanelerde, belediyelerde, fabrikalarda, kamu ve özel pek çok işyerinde işinin başında olan üyelerimizi İl Başkanlarımız ve Kadın Komite temsilcilerimiz ziyaret ederek, ‘Yaralarımızı Birlikte Saracağız’.. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Hak-İş İl Başkanlığı olarak bu yıl Kadın Komitemizin koordinatörlüğünde, 8 Mart’ta da deprem bölgesinden gelen depremzede kadın üyelerimize özel malzemelerden oluşan yardımları ve temel gıda ve giyimden oluşan paketlerimizi dağıttık. “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın acısını yaşarken, yaralarımızı birlikte sarmak için bütün gücümüzle ve sendikalarımızla üyelerimizin ve milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür.

Bugün hep beraber yaralarımızı sarıp ayağa kalkma günüdür. Devletimizin ve Milletimizin dayanışmasına güveniyoruz. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun.”

09/03/2023 02:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ