GAZETECİ SÜRUR ÖZTÜRK HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

GAZETECİ SÜRUR ÖZTÜRK HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

 

Sarıkaya ilçesinin Akbucak köyü nüfusa kayıtlı bulunan hemşehrimiz gazeteci Sürur Öztürk dün Hakkın rahmetine kavuştu.Yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle bir süredir Yozgat Şehir hastanesinde tedavi altında bulunan gazetemiz yazarlarından Sürur Öztürk’ün vefatı ailesi, meslektaşları,sosyal medya okurları ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.
TV 5 televizyonu internet sitesinde haber portalında koordinatör olan ve Twitter’de yayınladığı yorumları geniş bir okur kitlesi tarafından ilgiyle izlenen meslektaşımız merhum Sürur Öztürk’ün cenazesi bugün Sarıkayada kılınan ikindi ve cenaze namazının ardından ilçe mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
YOZGAT Gazetesi olarak değerli yazarımız Sürur Öztürk’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine ve tüm sevenlerine de sabır ve başsağlığı dileriz..
SÜRUR ÖZTÜRK’ÜN ÖZGEÇMİŞİ
1967  doğumlu Sürur Öztürk, üniversite dönemine kadar çeşitli mizah dergilerinde karikatürler çizdi, grafikerlik ve metin yazarlığı yaptı. Türk Dili Edebiyatı eğitimi görmek için gittiği Doğu Anadolu'da, öğrenciliği sırasında mahalli gazete, radyo ve televizyon kanallarında kameraman, editör, program yapımcısı ve haber spikeri olarak çalıştı.
Askerlik dönüşünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesinde görev yapan Sürur Öztürk,emekli olduktan sonra İstanbulda bir süre ‘Yozgat Muhabir’adlı internet sitesini yayımladı.Daha sonra TV 5 talevizyonun haber portalını yöneten merhum yakalandığı mide kanserine yenik düşerek 57 yaşında hayata veda etti.
YOZGAT Gazetesinde de Yozgata ilişkin köşe yazıları yazan meslektaşımız Sürur Öztürk 2 çocuk babasıydı.

07/07/2024 10:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ