BOZOK FM’İN KONUĞU BAŞER: 15 TEMMUZU HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

BOZOK FM’İN KONUĞU BAŞER: 15 TEMMUZU HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında üniversitemiz radyosu Bozok FM'de gerçekleştirilen 15 Temmuz özel yayınının konuğu Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer oldu.

Öğr. Gör. Yasemen Göksügür Boz'un sunuculuğunda canlı olarak gerçekleştirilen 15 Temmuz özel yayınında, Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.

 “15 Temmuzu unutmadık unutmayacağız ve unutturmayacağız”

Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu irade ile bir avuç darbeciye geçit vermediğini belirten Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “15 Temmuz, tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimizin tarihe adını altın harflerle yazdırdığı, yeni bir kurtuluş destanının yazıldığı destansı bir gündür ”dedi.

Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer konuşmasında :  “15 Temmuz, milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi güce dayanırsa dayansın, iradesini hangi odağa teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihi bir meydan okumasıdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Onların geride bıraktıkları ailelerini bir kutsal emanet gibi koruyacağız.   251 şehidimiz,  2 bin 194 gazimizin bize emanet olarak vermiş olduğu bu aziz vatanı kanımızın son damlasına kadar korumak kollamak bizim boynumuzun borcudur. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere 15 Temmuz destanını yazan demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum. 15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız ve asla unutturmayacağız. Rabbim ülkemize bir daha böyle günler yaşatmasın."

16/07/2020 17:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ