BİLAL ŞAHİNDEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE ‘TÜP BEBEK MERKEZİ‘

BİLAL ŞAHİNDEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE ‘TÜP BEBEK MERKEZİ‘

Yozgatın Hayırsever iş insanı, Yozgat ve  İstanbul Kraft Torba fabrıkaları yönetim kurulu başkanı Bilal Şahin’in  Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne tüp bebek  ünitesi kurmak için gerekli çalışmaları başlattığı bildirildi.Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ “Yozgat için büyük bir şans olan sayın Bilal Şahin hastanemize diyaliz merkezinden sonra Tüp bebek Ünitesini kuracak”dedi.
Karadağ,açıklamasında daha sonra şunları söyledi : “Hayırsever iş insanı Bilal Şahin Bey’in geçmişten bugüne üniversitemize çok önemli katkıları var. İlahiyat Fakültesi binası ve uygulama camii ile diğer katkıları için kendilerine müteşekkiriz. Biz de üniversite yönetimi olarak Bilal Şahin Bey’e üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum”
Hayırsever iş insanı Bilal Şahin ise şimdi de Tüp Bebek Merkezi’nin açılması için büyük destekte bulunduğunu belirten Şahin, “Yozgat’ta çocuğu olmayanlar başka illere giderek tedavi oluyorlar. Bende Hastanemize tüp bebek merkezi kurulması için destek veriyorum. Merkezin Yozgat’ımıza, üniversitemize ve halkımıza hayırlı olsun. İnşallah çocuğu olmayan insanlar burada şifa bulur” dedi.

30/07/2020 21:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ