BAYRAMDAN SONRA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZE BAŞLIYORUZ

BAYRAMDAN SONRA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZE BAŞLIYORUZ

Yozgat Bozok Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen iftar programında yerel gazetecilerle  biraraya gelen YOBÜ Rektörü Prof.Dr.Evren Yaşar, Üniversitenin  Bayramdan sonra planlanan projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. YOBÜ  Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, İletişim Fakültesi Bölüm Başkanları,İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı ve Yozgat kent merkezinde görev yapan yerel medya mensuplarının buluştuğu iftarda konuşan  B.Ü Rektörü Prof.Dr.Evren Yaşar “Bayramdan sonra üniversitemizde değişim ve dönüşüm adına hayata geçirmeyi planladığımız projelere başlıyoruz” dedi.

"Ramazan-ı Şerifin huzur iklimini birlikte yaşamak için Yozgattaki  basın mensuplarıyla  buluşmak üzere  iftar proğramı düzenlediklerini bildiren Rektör Prof.Dr. Evren Yaşar, iftara katılım sağlayan gazetecilere ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

İftar sonrasında ise  yerel gazetecilerle topluca hatıra fotoğrafı  çektiren Rektör Prof. Yaşar Üniversitenin bu sezonda gerçekleştireceği etkinliklere ilişkin açıklamalarında özetle şunları söyledi :

“Bayramdan sonra üniversitemizde değişim ve dönüşüm adına hayata geçirmeyi planladığımız projelere başlıyoruz. Kampüsümüzün su sorununa kökten çözüm olacak gölet inşaatımız başladı. Kampüs alanımızı yeşil, modern ve daha yaşanabilir bir kampüs haline getirmek için çalışmalara başlıyoruz. Bu yıl hem spor, hem de bahar şenliklerimizi çok farklı ve muhteşem organizasyonlarla gerçekleştireceğiz. Eğitim başta olmak üzere sağlık, sosyal ve kültürel anlamda pek çok yeniliği üniversitemize kazandıracağız”

Açıklamasında bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın burukluğu ve bayrama kavuşacak olmanın huzur ve sevincini yaşadıklarını  dile getiren  B.Ü Rektörü ifadelerini şöyle tamamladı :

“Ramazan ayının manevi iklimiyle kazandığımız iyi alışkanlıklar ve güzel duyguların bayram ve bayram sonrası da devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencisi, mezunu, akademik ve idari personeliyle Yozgat Bozok  Üniversitesi ailemizin ve Yozgatlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini tüm kalbimle diliyorum”

Haber : Nihat ÖZÜDOĞRU

03/04/2024 04:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ